Dagje uit in Breda: wat wil je doen?

Dagje uit in Breda: wat wil je doen?

De correcte vraag om te stellen bij een dagje uit in Breda is: wat kan je niet doen? Er is zoveel te doen in Breda dat de lijst eindeloos doorgaat. Van bourgondisch dineren in een pittoresk restaurantje tot all-you-can-eat in de meest bekendste tenten van Nederland. Breda heeft het allemaal en in dit artikel zetten we het allemaal op een rijtje. De leukste, gekste, meest geweldigste dingen die je kan doen in Breda.

 

Een restaurant om van te genieten

Waar je ergens even kan genieten van het bourgondische eten en het fijne personeel is de zaak van Jan en Alleman. Een zaak met hart en nieren dat zowel zakelijk als privé is door het bijzondere personeel dat er werkt. Baas en Manager van het restaurant beschrijft de sfeer in het restaurant als onbevangen met een ondoordrongen gezelligheid. De menukaart van het restaurant varieert, met elke keer nieuwe gerechten en alles wordt vers geserveerd. Dit komt door de lokale samenwerking die het restaurant heeft, hierdoor wordt alles vers aangeleverd. Een restaurant bezoek om nooit te vergeten dus!

 

Zwemmen… In de Winter?!

Dat kan in Breda. Zonneschijn of regen het is altijd mogelijk om te zwemmen. In Breda zijn er twee zwembaden waar het mogelijk is om binnen te zwemmen. Hierdoor kan je dus het gehele jaar blijven ronddobberen. Een van de twee binnenzwembaden heeft ook een buitenzwembad, zodat je tijdens de zomerperiode naast het zwemmen ook kan zonnen. Dit is niet het enige buitenzwembad. Het tweede buitenzwembad heeft geen binnenzwembad en is dus alleen in de lente en zomerperiode geopend. Als je meer van natuurlijk water houdt of gewoon totaal niet tegen chloor kan is het ook mogelijk om in de zee te gaan zwemmen. Dit kan op twee locaties: het Galderse meer en de Asterdplas.
Naast uiteten gaan en zwemmen is er natuurlijk genoeg gelegenheid om te shoppen in de leuke boetiekjes van Breda. Mocht je een leuk dagje uit plannen in Breda? Kijk dan ook eens naar deze groepsarrangementen of kijk naar evenementen Breda!

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *