Klaar met het vliegtuig?

Tegenwoordig pakken steeds meer mensen het vliegtuig voor hun vakantie, we trekken massaal naar het buitenland. Terwijl er nog zo veel meer opties zijn om de wereld te verkennen. Bijvoorbeeld per cruiseschip, nu hoor ik je denken “Dat is toch voor ouderen?’. Dat is dus één van de grootste misverstanden rondom cruise-vakanties. 

 

  1. Alles in één keer geregeld

Het voordeel is natuurlijk dat je door het boeken van een cruise vakantie direct je vervoer, hotel en eten geregeld heb. Dit wordt namelijk allemaal geregeld door hetzelfde bedrijf.  Mocht je tijdens je reis dingen bij willen boeken gaat dit ook gemakkelijk en hoef je dit vaak niet zelf uit te zoeken. Veel cruiseschepen zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei soorten entertainment, zoals een bioscoop, zwembad of spa. Meer all-inclusive dat dit wordt het niet! Tijdens het boeken van de vakantie moet je wel even opletten of je de goede reisverzekering hebt, vaak kun je hierover informatie aanvragen bij de organisatie. 

 

  1. Veelzijdige bestemmingen

Met een cruise vakantie hoef je je niet vast te leggen op één plek, je doet heel comfortabel meerdere plaatsen aan. Hiervoor hoef je zelf geen auto te rijden of uit te zoeken welke trein je moet hebben, het cruiseschip brengt jou naar de volgende bestemming. 

 

  1. Familie vakantie en toch privacy

Cruise vakanties zijn ideaal voor gezinnen. Je kunt gezamenlijk uitstapjes maken of ieder zijn eigen ding doen. Daarnaast is er ook iets te eten voor iedereen, vaak zijn er meerdere soorten restaurants aan boord.

 

  1. Paar dagen of aantal weken

Er komen steeds meer vaarroutes bij waardoor je zelf gemakkelijk kunt kiezen of je één week of een aantal weken wilt reizen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook al routes die je de hele wereld over nemen,(tip: sluit een doorlopende reisverzekering hiervoor af).

 

Tegenwoordig is een cruise dus eigenlijk vooral heel comfortabel reizen en een groot voordeel is dat je meerdere steden aan kunt doen in één vakantie. Door de vele mogelijkheden en faciliteiten aan boord trekt het ook een steeds groter publiek aan, dus boeken die vakantie!

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *