Reis van mijn leven

Gemak en genieten

Rotterdam Schiphol taxi bracht mij van Schiphol naar mijn huis in Amsterdam. Een lange tijd was ik weggeweest; ik heb zes maanden gereisd door Zuid-Amerika. Direct na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang gewerkt bij een commercieel bedrijf en ik moest er even tussen uit. Ondertussen ben ik bijna dertig en vond het nu een geschikt moment om even weg te gaan. Tijdens mijn studie ben ik niet veel op vakantie geweest en ik had twee baantjes naast mijn studie, omdat ik het anders niet kon betalen om in Amsterdam te wonen. Ik heb niks te klagen en heb een mooi appartement in Amsterdam, maar ik zat in een sleur en kon geen uitdaging meer vinden in mijn werk.

Zoveel gezien en ervaren

Van ontzettend arme, lieve mensen in sloppenwijken tot aan mensen die met een hek om hun huis wonen; ik heb ze allemaal gesproken. Tijdens mijn reis zijn mijn sneakers ook kapot gegaan, dus op een gegeven moment liep ik met gaten in mijn schoenen. Het maakte me eigenlijk niks uit, want in mijn reis ben ik steeds minder om kleding en andere uiterlijke vertoning gaan geven. Ik had niet superveel geld gespaard, daarom moest ik wel op mijn budget letten. De meeste tijd sliep in hostels en ik heb zelfs gebruik gemaakt van een couch surfing site speciaal voor reizigers in Zuid-Amerika. Eenmaal terug aangekomen op Schiphol was ik zo moe (maar wel tevreden) en had nog wat geld over, dus besloot ik om met de taxi terug te gaan. Naar huis gereden worden in een luxe taxi was stiekem een verademing.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *