Genieten van een vakantiehuis in Spanje

Een huis kopen in Spanje: voor veel mensen is het een droom. Een vast vakantiebestemming in de zomer of ‘s winters lekker een paar weken genieten van de zon in plaats van de kou in Nederland. Voor steeds meer mensen wordt deze droom ook echt werkelijkheid. Met behulp van internet wordt het kopen van een huis in Spanje namelijk steeds makkelijker. Zit jij er ook aan te denken om een huis in Spanje te kopen? Wij hebben de mooiste Spaanse gebieden op een rijtje gezet.

De citrusstreek van Spanje

Een prachtige plek om een huis te kopen is Valencia. In deze stad kun je namelijk genieten van zowel het stedelijk leven als van het strand. In Valencia is enorm veel te beleven. De stad heeft een bruisend centrum vol met winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is er veel groen in de stad te vinden. In de drooggelegde rivierbedding is namelijk een prachtig park te vinden. In het binnenland van de streek Valencia vind je mooie Spaanse dorpjes en enorm veel citrusbomen.

 

Het hele jaar door zon

Een zeer populaire plek in Spanje waar mensen een huis kopen is aan de Costa del Sol. Deze kust ligt langs de zuidkust van Spanje aan de Middellandse Zee. Deze plek is zo populair omdat de zon het hele jaar schijnt en er altijd veel kans op warm weer is. Aan de Costa del Sol vind je grote steden zoals Málaga, Marbella  en Granada. Deze steden staan bekend om hun gezelligheid en mooie gebouwen. Naast deze steden zijn er aan de Costa del Sol enorm veel mooie badplaatsen en verschillende golfbanen.

Een huis op een rustige plek

Wil je liever een huis kopen op een rustige plek? Dan is de Costa Calida zeker een geschikte plek voor jou. De Costa Calida vind je in het zuidoosten van Spanje. Het is hier dus ook zeker mooi weer. Costa Calida is een rustige plek omdat er minder grote steden zijn en de kust is een stuk ruiger dan andere kusten van Spanje. De meeste toeristen kiezen er daarom voor om naar een andere plek te gaan. Net als in de anders plaatsen kun je je aan de Costa Calida prima vermaken. Er zijn verschillende badplaatsen, winkelcentra, sportcentra en golfbanen.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *