Christelijke singlereis, durf jij het aan?

Twijfel jij of een christelijke singlereis iets voor jou is? Je bent niet de enige die twijfelt voordat ze daadwerkelijk de stap nemen om een singelreis te boeken. In dit artikel lees je wat een christelijke singlereis precies inhoudt en waarom jij ook eens mee zou moeten gaan. Lees gauw verder en laat je overtuigen.

Wat is een singlereis?
Er zijn een aantal vooroordelen over singlereizen. Vaak denken mensen dat het om een verkapte datingreis gaat en dat ze dan de hele week aan het speeddaten zijn. Dit is echter niet het geval. De meeste singles gaan mee met een singlereis omdat ze graag wat van de wereld willen zien en het daarbij leuk vinden om nieuwe mensen te leren. De christelijke singlereizen van Beter Uit zijn daarom bedoeld voor singles die graag alleen op vakantie willen, maar dan wel in het gezelschap van andere christenen. Natuurlijk kun je tijdens een singlereis de liefde van je leven ontmoeten, maar hou er rekening mee dat niet iedereen dat doel heeft. Hiermee voorkom je teleurstelling!

Waarom een christelijke singlereis?

Er zijn natuurlijk tal van redenen te verzinnen waarom je op christelijke singlereis zou moeten gaan. Sommige singles zijn huiverig voor een singlereis, omdat ze bang zijn niet in de groep te passen. Tijdens een singlereis gaat iedereen alleen op reis en kent niemand elkaar nog van te voren. Tijdens een normale groepsreis is de kans groot dat de groep toevallig uit allemaal koppels bestaat, waardoor het lastig is om als single aansluiting te vinden. Verder is het voordeel van een christelijke singlereis dat iedereen dezelfde geloofsovertuiging deelt, waardoor je al iets met elkaar gemeen hebt. Bovendien heb je tijdens je vakantie echt de tijd om actief bezig te zijn met je geloof en wat is nu leuker om dit samen met andere christelijke singles te doen.

Welke bestemming kies jij?

Beter Uit biedt diverse singlereizen aan naar de mooiste bestemmingen in de wereld. Ga gezellig op stedentrip naar een populaire hoofdstad binnen Europa. Of ga jij liever samen met andere christenen hiken, mountainbiken of snowboarden? Neem dan eens een kijkje in het aanbod actieve vakanties. Zie jij jezelf liever liggen op een prachtig strand met een cocktail in je hand? Ook voor een heerlijke relaxte zonvakantie ben je bij Beter Uit aan het juiste adres.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *