Lowbudget vakantie in Amsterdam

De zomer is er weer bijna! Voor velen betekent dat ook vakantie. Heel fijn om al die vrije dagen te hebben. Maar wat kun je doen als je nog geen plannen en ideeën hebt? Misschien is een vakantie naar het buitenland net wat te duur. Of je blijft lekker gezellig op Nederlandse bodem. We hebben daarom een paar perfecte locaties en activiteiten waar je jouw vrije dagen kunt spenderen. Met deze lowbudget locaties heb je geen verre tropische strand eiland nodig. Dat gevoel kun je gewoon krijgen in Amsterdam dankzij deze prachtige locaties en bootverhuur bij ecoboatsamsterdam.com.

Pllek
Pllek is dé perfecte strandtent als je het optimale zomerse gevoel wil creëren. Lekker aan het strand met een drankje erbij? Hier kun je een feestje bouwen want Pllek heeft in de zomermaanden een volle agenda gepland. Van een stille disco tot aan een filmpje kijken in de buitenlucht.

Vondelpark Openluchttheater
Voor de muziek en theater liefhebbers van cultuur die het deze keer óók nog eens goedkoop willen houden, is het Vondelpark Openluchttheater een optie. Lekker in het park waar je ook leuk kan picknicken. Met een programma vol muziek, dans, cabaret en nog veel meer. Het openluchttheater is gratis te bezoeken, maar het is ook mogelijk om 5 euro betalen om een plekje te reserveren. Zo weet je zeker dat je je favoriete voorstelling niet zal missen.

De grachten van Amsterdam
Deze grachten zijn wereld beroemd en een cultureel erfgoed. Heb je geen zin om te lopen, en wil je al die toeristen in de binnenstad vermijden? Boot huren Amsterdam, op deze manier bepaal je zelf je vaarroute. Perfect voor een gezellig familie dagje.

Blijburg
Blijburg is de stadsstrand van Amsterdam. Je hebt hierbij uitzicht over het IJmeer. Het is een heerlijke plek waar je het in de zomer lange dagen kunt volhouden. Ook hier zijn er genoeg evenementen die jouw zomer compleet maken. Dansen op gezellige swingende muziek, samen luisteren naar live muziek of even uitrusten bij de open haard. De meeste evenementen zijn hier ook gratis.

StrandZuid
StrandZuid kan in deze lijst natuurlijk niet ontbreken, al helemaal niet door de grote renovatie. Een gezellige plek waar je met je vrienden die ook in Nederland zijn kunt afspreken. Strijk neer op een loungebank en kom heerlijk tot rust in de groene omgeving. Voor iedereen die in is voor een zomeractiviteit kun je een potje beachvolleybal spelen en om je dag compleet te maken kies je voor een zomers gerecht in het restaurant.

 

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *