De beste manier om een koffer in te pakken

Stap 1: Verzamel alle kledingstukken die je verwacht nodig te hebben. Leg de helft van hen terug. Selecteer kleding in dezelfde kleuren, meer shirts dan broeken. Voor een vijfdaagse reis heb je waarschijnlijk vijf shirts, twee broeken of een spijkerbroek en een rok nodig.  In de gemiddelde 22 inch reiskoffer past ongeveer twee paar jeans, drie truien, twee jurken en vijf shirts.

Stap 2: Kies voor breisels, wol en katoen. Deze stoffen hebben de neiging om niet te kreukelen ​​en zijn veelzijdig (sommige kledingstukken kunnen dubbele taken uitvoeren, zoals een yoga-broek die ook als een pyjama kan functioneren).

Stap 3: Rol zachtere kledingstukken en vouw stijvere kledingstukken. Ondergoed, T-shirts, jeans, katoenen broeken en wol zullen niet kreukelen wanneer ze strak worden opgerold. Stijvere stoffen, zoals shirts met gesteven katoen, blazers, geklede broeken en rokken, moeten voorzichtig worden opgevouwen.

Stap 4: Rol gerolde artikelen in de bodem van de koffer. Zie je reiskoffer als een taart met drie lagen. De koffer is de kers; de opgerolde items vormen de eerste laag.
Stap 5: Leg nu de gevouwen kledingstukken in de koffer. Voor de (crème vulling) middelste laag, begin met de langste spullen, zoals rokken en broekjes. Stapel de kledingstukken op elkaar, wissel de taille af met de zoom. Plaats de stapel gelijk met de koffer en laat de resterende stof over het andere uiteinde glijden. (Dit bespaart ruimte omdat dikke taillebanden niet op elkaar worden gestapeld.) Wikkel de uiteinden van de stapel in het midden. Leg vervolgens kragen van kortere items, zoals shirts, op het scharnier met de uiteinden over de handvatten. En vouw ze op.

Stap 6: Bedek de stapel met een stomerij zak. Het is net als Botox voor je kleding. Vanwege het glibberige oppervlak van de tas blijft de gevouwen kleding niet lang genoeg op dezelfde plek, om kreukels te laten ontstaan. Makkelijke upgrade: plaats een zak tussen elke laag kleding. Om eenvoudig een bepaalde laag te bereiken, trek je de uiteinden van de zak aan beide kanten omhoog.

Stap 7: Leg boven aan de stapel de kleding die je als eerst nodig hebt. Alles kan voor de bovenste laag – een badpak of pyjama.

Stap 8: Doe een koffer riem om je koffer. Dit zal je drie lagen samenhouden.

 

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *