De ideale vakantie voor een druk gezin

Je bent het hele jaar druk. Jij en je partner werken veel en er is eigenlijk net te weinig tijd om meer leuke dingen te doen met het hele gezin. Een herkenbare situatie?
Bij mij is het niet anders: zowel mijn partner als ik hebben een eigen bedrijf. Druk dus. Vaak zijn we in het weekend blij dat we kunnen gaan zitten en doen we verder niet veel meer. Terwijl, als we wel daagjes weg gaan ofzo, we dit heel leuk vinden en er toch ook veel energie van krijgen!

Vakantie!
De vakantie is de perfecte gelegenheid om weer wat meer tijd met elkaar te besteden. Alleen maar leuke dingen doen: heerlijk!
Voor ons, als ondernemers, is een goede internetverbinding onontbeerlijk. Je weet nooit welke werk gerelateerde situaties zich voordoen. Maar verder hebben we niet veel nodig: vooral veel zon en veel rust!

Vakantievilla met privé zwembad
Voor ons is het ideaal om een vakantie te boeken in een vakantiehuis met een privé zwembad. Op die manier vermaken de kids zich geweldig en zeg nu zelf: dan is jouw vakantie toch ook geslaagd?
Vanwege het internet blijven wij liever in Europa. Dus is het voor ons Frankrijk geworden.
Op het vakantiepark Les Jardins du Chateau d’Olonne heerst vooral rust. Er komen veel gezinnen in dezelfde situatie: eindelijk vakantie, eindelijk tijd voor elkaar!
Dit is een vakantiepark met luxe vakantievilla’s maar zonder animatieteam enzo. Iedereen is vrij op zichzelf en rustig. Maar je kunt hier heerlijk de hele dag in je eigen prive zwembad vertoeven. Of croissants halen bij de Franse bakker. Of naar de zee lopen…
Op 2km ligt de badplaats Les Sables d’Olonne, deze plaats kun je vergelijken met Scheveningen: er is van alles te doen!

Dus… Ben je nog op zoek naar een fijne vakantie voor jullie drukke gezin? Overweeg dan eens een vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad! Aanrader!

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *