Almost Summertime

Het is weer bijna zover, zomertijd! Eindelijk hoeven we niet meer het huis te verlaten in het donker en kunnen we weer genieten van lekkere zomerse avonden waarbij het lang licht blijft. Wie heeft daar nou geen zin in?! Aangezien de zon ook weer langzaam begint door te breken, delen we in dit artikel een aantal leuke plekjes waar je kan luieren in de zon en andere leuke dingen om te doen.

Niets is lekkerder om je dag door te brengen op het strand, bijvoorbeeld in Scheveningen. Je kan hier heerlijk uitwaaien ook als de zon nog niet op zijn warmst is. Hoe fijn is het dan om vervolgens plaats te nemen in een strandtent in Scheveningen of op welk strand je dan ook bent. Met een lekker glaasje wijn en een heerlijke lunch kom jij de dag wel door. Vervolgens krijg je als cadeau de zonsondergang te zien. Weet jij niet bij welke strandtent je het beste kan aanschuiven? Neem dan een kijkje bij Barbarossa.

Iets anders wat erg leuk is om te doen wanneer de zon weer enigszins begint door te breken, is om een bootje te huren. Raap je vrienden en/of familie bij elkaar en ga het water op. Een betere dagbesteding bestaat er bijna niet. Zorg dat je genoeg lekker eten en drinken aan boord hebt, waardoor je de hele dag bent voorzien. Met een beetje geluk kan je aan het einde van de dag ergens aanmeren en daar bijkomen.

Tot slot is het erg gezellig om de zomertijd met een grote of kleine BBQ in te luiden. Ook bij deze activiteit kan je al je familie, vrienden en collega’s uitnodigen. Of je houdt het juist knus en klein. Zet een leuk muziekje op en de gezelligheid kan beginnen!

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *