Must-haves tijdens je schoolperiode

 

Iedereen in Nederland gaat naar school, of is ooit naar school geweest. Als je jong bent vind je het waarschijnlijk verschrikkelijk, en zodra je schoolcarrière erop zit wil je terug. Daarom is het beste wat je kan doen, er gewoon het beste van maken. Dat doe onder andere je door middel van deze must-haves. En ga je niet meer naar school? Dan kan het altijd een leuk cadeau zijn voor iemand die wel naar school gaat.

 

Stijlvol het jaar door

 

Op school wil je natuurlijk graag een mooie tas om al je spullen in mee te nemen. Maar ja, boeken zijn vaak zwaar, dus de tas moet zowel kwalitatief en ruim als stijlvol zijn. De rugzakken van Eastpak zijn dan ideaal. Die komen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model is. Hou je niet van rugzakken, en ben je meer van de handtassen? Dan kan het merk Cowboysbag een uitkomst zijn. Hierbij moet je niet meer denken aan de standaard Cowboysbag, maar aan een veel ruimer assortiment. Ook deze tassen zijn van goede kwaliteit en geschikt voor een (lange) schooldag.

 

Survivalpakketje

 

Dit is misschien meer iets voor meiden, maar zeker niet onnodig. Neem een klein toilettasje of etui en doe daar belangrijke dingen in, zoals een lippenbalsem, deodorant, een haarelastiekje, kauwgom, paracetamol etc. Je weet maar nooit wanneer jij of iemand anders een van deze dingen nodig heeft. Tegelijkertijd is het een mooie manier om nieuwe vrienden te maken, als jij iemand iets aan kan bieden wat hij/zij niet heeft.

 

Is je telefoon leeg? Geen zorgen!

 

Goed, technisch gezien hoor je je telefoon niet te gebruiken op school. Toch worden telefoons veel gebruikt in onder andere pauzes en tussenuren. Ook is het op de fiets erg handig, bijvoorbeeld voor muziek of als je iemand moet bellen. Een goede powerbank is dus onmisbaar. Als je je opgeladen powerbank met lader altijd bij je draagt weet je zeker dat je nooit zonder telefoon komt te zitten. Ook dit is handig om uit te lenen aan iemand anders die een lege telefoon heeft.

 

Fijne werkplek

 

Je moet vaak thuis nog bezig aan school. Dit is natuurlijk niet te doen als je geen prettige en nette werkplek hebt. Zorg dus voor een bureau(tje) waar je rustig kan zitten en niet afgeleid wordt. Hier kun je met je computer rustig aan werken, je zal al snel merken dat je een stuk prettiger werkt.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *