De lekkerste vakantie bestemming om het jaar af te sluiten

Onze zomervakanties zitten er alweer op, maar stiekem denken we alweer aan onze volgende onderbreking. Dit jaar kennen we nog twee prachtige vakantie periodes en die zijn te vinden in de herfst en rond de kerst. Laat dit nou ook heerlijke periodes te zijn om nog gezellig op vakantie te gaan. Maar let op waar je ook naartoe gaat, je vakantie accommodatie is wellicht het belangrijkste van allemaal. Bekijk daarom hier je vakantie beoordelingen

Oktober: Eigen land of naar de zon?

Oktober is nog een heerlijke maand om in Europa op vakantie te gaan. Zo kan het in landen als Spanje, Griekenland en Malta nog gemakkelijk 23 graden worden. Ook is het erg populair om in oktober in eigen land te blijven. Een luxe vakantie woning met heerlijke faciliteiten erbij is hierbij erg populair. Boek bijv een leuk weekendje CenterParcs en geniet van het prachtige luxe zwemparadijs.

November: Verre reizen en parelwitte stranden

Hoewel oktober zich er ook al prima voor kenmerkt, is oktober nog wel echt een maand waar families vooral naar bungalowparken gaan. November is echt een maand waarbij stellen en/of vrienden verre reizen boeken. Denk hierbij aan vakantie bestemmingen als Cuba, Thailand of de Malediven. Jaja het draait hier dus vooral witte stranden en palmbomen.

December: Familie en gezelligheid

Het zal niemand verbazen, maar in december worden vooral veel vakanties geboekt waarbij familie een belangrijke rol spelen. Dit zijn vaak vakanties waarbij families gezellig met zijn alle weg gaan. Dit kan van een weekendjes Duitsland met gezellig kerstmarkten tot weekend in eigen land zijn. Het draait hier vooral om met zijn allen het jaar gezellig af te sluiten en te genieten van elkaar.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *