Individuele rondreizen door Azië

Het staat vaak hoog op het to do lijstje van mensen: een rondreis maken door Azië. Erg populair onder jongeren, maar zeker ook bij veel volwassenen! Maar welke landen kun je het beste bezoeken? Bij Footprint Travel kan je zelf je individuele rondreis samenstellen naar vele tropische landen en hierbij krijg je hulp van de specialisten van Footprint Travel. Zo kan je kiezen voor een rondreis waarbij je de niet te missen hoogtepunten combineert met onbekende pareltjes. In dit blog vind je handige informatie voor het samenstellen van je eigen reis naar het Verre Oosten en ontvang je specifieke informatie over een Sri Lanka rondreis en een Indonesië rondreis.

 

Sri Lanka

Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd. Dit land is erg divers. Van wandelen door de rijstvelden en theeplantages tot aan safari’s of tropische palmstranden. In Sri Lanka hoef je je werkelijk geen moment te vervelen. Het is handig om je rondreis te starten in Negombo. Dit is een stad gelegen aan het strand en ligt vlakbij de luchthaven van Colombo. Trek vervolgens het binnenland in en bezoek bijvoorbeeld Polonnaruwa. Dit is een stad in het gelijknamige district en hier vindt men de mooiste tempels van Sri Lanka. Geheel in Hollandse stijl is deze stad te verkennen per fiets. Hartstikke leuk!

 

Indonesië

Naast Sri Lanka biedt Footprint Travel ook een rondreis Bali aan. Indonesië bestaat uit vele eilanden en het is het perfecte land om te ‘eilandhoppen’. Bezoek bijvoorbeeld Java én Bali. Deze eilanden liggen naast elkaar. Op Java is het echt geweldig om de Bromo vulkaan te beklimmen en het 1200 jaar oude boeddhistische Borobodur te bezoeken. Bali daarentegen is een prachtige plek om te snorkelen. Daarnaast kan je vanaf Bali gemakkelijk de Gili eilandjes, met haar prachtige witte stranden, bezoeken.

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *