De perfecte zomer outfit

Winter heeft ons dik ingepakt, dit betekent voor de meesten van ons dat we rillend op ijskoude parkeerplaatsen staat tot de verwarming in de auto draait, dikke sjalen om onze nek om die zere keel tegen te gaan en ons nog altijd afvragen of het gevoel in onze tenen ooit terug zal komen.

 

Zie je dan die tropische advertentie voorbij komen, een weekje weg naar de perfecte surf spot en moet je daarvoor even je surfkleding upgraden? Kijk dan ook eens op beachlife.com.

 

Voor jou hebben we dan de perfecte outfit voor het tropische weer uitgekozen, zodat ook jij een beeld krijgt bij wat je goed kan dragen tijdens je korte zomer retreat in de winte. 

 

Toegevoegde bonus: veel merken zijn tegenwoordig door vrouwen opgericht, en tevens zijn veel items ook gemaakt met een lagere milieu-impact materiaal, zoals gerecycled nylon en natuurlijk rubber. Nu dan laten we kijken naar de perfecte outfit:

Cami en Jax Florence Top en Lulu Bottom

Als het te warm is, maar je toch voor iets anders dan een tweedelige bikini set wilt gaan, maar je toch koel wilt blijven, maar nog steeds wilt genieten van een beetje extra zon, dan is dit jouw outfit. Met de dekking van Cami en Jax’s Florence Top en Lulu Bottom heb je het beste van alle werelden. Cami en Jax is een samenwerking tussen de Kauai zussen Camille en Jackie Brady, die hun ontwerpen testen in hun huis in Malibu en de bestendigheid van hun items testen door middel van een baksteen.

 

De Florence Top heeft een hoge hals om je borst te beschermen tegen schade door de zon, en “V-line” naden aan de voor- en achterkant maken dit een flatterende snit op elke vorm. Het Lulu broekje biedt genoeg dekking om te voorkomen dat je friemelt met de lengte ervan. Tevens zijn beide stukken dubbelgelijnd voor duurzaamheid en comfort (Bron: beachlife)

 

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *