Jongeren rondreis, de ideale vakantie!

Op vakantie ben je natuurlijk op zoek naar de gaafste feesten en de mooiste stranden. Alles uit je vakantie halen kun je gelukkig op heel veel bestemmingen. Ook als je naast uit je dak gaan veel activiteiten wil doen heb je keuze genoeg. Onvergetelijke nachten in clubs in Bulgarije, het eiland Kos verkennen of van Baklava genieten in Marmaris. Samen met je vrienden veel feesten en plezier maken om met een lekker kleurtje thuis te komen. Met een jongeren rondreis mis je zeker niks. Je vakantie wordt zo onvergetelijk.

Turkije

Wie heeft er niet mooie vakantieherinneringen aan Turkije? Je vindt er ontelbare heerlijke stranden, een duik in het zeewater nemen kun je hier dan ook uitstekend. Zonovergoten middagen chillen aan het zwembad van je hotel, om lekker bij te komen van je drukke leven in Nederland. Natuurlijk kun je in de mooie clubs en discotheken feesten tot je erbij neervalt. De sfeer is internationaal en iedereen heeft zin in een gave vakantie, dusje geniet in dit mooie land echt volop.

Griekenland

Vakantie vieren in Griekenland is altijd een goed idee. Rondreizen voor jongeren zijn hier dan ook heel populair. Elk eiland heeft zijn eigen sfeer en bezienswaardigheden. Met de boot kun je eilandhoppen en zo van elk plekje de leukste dingen meepakken. Grieken weten hoe ze een feestje moeten bouwen, je kunt hier dan ook heerlijk eten en drinken. Er worden ook veel excursies en activiteiten georganiseerd. Scooter rijden, prachtige vissen bekijken tijdens het snorkelen of je ogen uitkijken tijdens een Glass Bottom Boat.

Spanje

Het grote voordeel van een vakantie naar Spanje is de korte reistijd. Je zit amper in het vliegtuig of je bent al aangekomen op je vakantiebestemming. Een vliegticket kun je bij vrijwel alle vliegtuigmaatschappijen of touroperators goedkoop scoren. Tel daarbij de uitgaansmogelijkheden op en het lekkere en goedkope eten en je vakantie kan niet meer stuk. Feesten kun je hier 24/7, maar natuurlijk kun je ook je rust pakken. De stranden zijn fijn en je kunt er dus uitstekend bijkomen na een paar heftige nachten.

Bulgarije

Wil je op vakantie maar zoek je meer dan zon, strand en feesten? Overweeg dan eens een reis naar Bulgarije. Relatief onbekend en daarom een des te bijzondere bestemming. De natuur is hier indrukwekkend en je kunt er dus de perfecte foto’s maken. Die kunnen dan mooi op Instagram terwijl jij van de zon geniet. Bijvoorbeeld op het populaire en hele mooi Sunny Beach. Stappen kun je hier trouwens ook naar hartenlust, de clubs slapen nooit. Liever actief bezig? Je kunt er bijvoorbeeld ook heel goed mountainbikes huren en van de omgeving genieten.

Lekker luxe

Heb je geen zin in eenvoudige hotels maar zoek je tijdens je vakantie een luxere bestemming? Dan kun je op je gemak bijkomen in een all-inclusive resort waar je op je wenken bediend wordt. Het eten staat op alle momenten van de dag voor je klaar. Lekker aan het zwembad uitrusten en je nergens druk over hoeven maken, klinkt goed toch? Wereldwijd heb je keuze tussen de mooiste resorts. Van de Canarische Elanden tot aan Mexico. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *