Een familie-of teamuitje in Nijmegen

We heten u van harte welkom als u met uw familie of met een teamuitje komt genieten in de mooie omgeving van Nijmegen. Hier hebben wij een aantal groepsaccommodaties waar u met de hele familie of met uw hele team uitgebreid kunt genieten. Onze groepsaccommodaties worden bijvoorbeeld ook vaak geboekt door leden van een sportteam of muziekverenigingen die een jaarlijkse uitje hebben. Naast een rustige natuurlijke omgeving zijn er namelijk ook voldoende activiteiten te doen. Degene die er niet van houdt om stil te zitten, hoeft zich dus ook niet te vervelen.sterker nog, we vertellen u graag wat meer over de vele activiteiten die er zijn.

Samen genieten van de omgeving Nijmegen

Op een paar kilometer van het centrum van Nijmegen vindt u de gemeente Berg en Dal, in deze prachtige natuurlijke omgeving met heuvels vindt u een bosrijk gebied, een heerlijke plek om rustig te overnachten. Dit betekent echter niet dat u zich de hele dag hoeft te vervelen. Bij de accommodaties worden voldoende activiteiten georganiseerd, voor de hele groep!

 

De groepsaccommodaties zijn voorzien van alle gemakken

Midden in de natuur, tegen de oever van de Waal, vindt u een prachtige omgeving met een rijke cultuur en geschiedenis, hier ligt ook de stad Nijmegen. Natuurlijk kent u deze stad al van de jaarlijkse vierdaagse die er wordt gelopen. als u een familieweekend, bedrijfsuitje of een weekend voor je vereniging organiseert, dan kunt u uitstekend overnachten in een groepsaccommodaties bij Nijmegen, op deze manier kunt u de stad snel bereiken en de omgeving uitgebreid verkennen. De accommodaties zijn bovendien voorzien van alle moderne gemakken, in de zomer is er ook een zwembad!

 

Waarom u zeker langs zou moeten komen

Zeker als u een uitje voor een hele groep aan het organiseren bent, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website en u te laten verrassen door de mogelijkheden die we bieden voor een groepsuitje in de omgeving van Nijmegen. Op onze website kun je ook onze hoge beoordelingen ontdekken, wij laten klanten liever voor ons spreken!. Daarnaast zal je ontdekken dat we zeer grote huizen hebben, waar je eenvoudig met een hele groep kunt verblijven. De slaapkamers zijn bovendien luxe kunnen noemen., Deden dit met een prachtige omgeving en je zou een geweldige week of een uitstekend weekend beleven!

 

 

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *