Onvergetelijke reisbestemmingen

Wil je een onvergetelijke vakantie, waarbij je ook nog eens je fotografie kennis verbeterd? Overweeg dan om mee te gaan met één van de veel aangeboden geheel verzorgde fotografie rondreizen. Tijdens een fotoreis wordt veel aandacht besteed aan landschapsfotografie. Maar ook straatfotografie, architectuurfotografie, portretfotografie en reisfotografie komen aan bod. Wat is nu een mooie en fotogenieke reisbestemming? Dit zijn tevens de perfecte plekken voor een buitenlandse trouwerij. Iedereen wilt natuurlijk een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijke dag. Omdat dit niet altijd in Nederland te vinden is, zetten we hieronder er een aantal op een rijtje:

Griekenland

Peloponnesus is een schiereiland van Griekenland. Kenmerkend is het landschap met veel bergen, de prachtige oude plaatsen, cultuur en de zee die altijd vlakbij is. Mooie fotogenieke plekken van de Peloponnesus zijn de noordkust, Kalavrita, het klooster van Dimitsana en de prachtige ruige bergen.

New York

New York. Het is één van de meest fotogenieke plekken ter wereld. Dit is dé stad waar je moet zijn als je prachtige foto’s wilt maken. Wat te denken van Central Park, Soho, Ground Zero of de Empire State Building. En als je dan toch in New York bent en je hebt wat geld over, boek dan eens een helikoptervlucht over Manhattan. Tijdens zo’n vlucht vlieg je boven The Big Apple en zie je de highlights vanuit een ander perspectief.

IJsland

IJsland is het land van de watervallen, een ruige kustlijn, eindeloze vlaktes en natuurlijk het noorderlicht. IJsland is één groot openluchtmuseum en een waar walhalla voor fotografieliefhebbers.

Ierland

Ierland is een land waar je als liefhebber van natuurfotograaf je hart kan ophalen. Maak prachtige foto’s van het grillige Ierse landschap. Of wat te denken van de kliffen van Moher, de vele ruïnes die Ierland rijk is of de prachtige westkust van het eiland.

Er zijn nog genoeg andere prachtige locaties voor een trouwerij of honeymoon. Ben je echter nog op zoek naar de perfecte jurk maar ben je wel gebonden aan een budget? Probeer dan een trouwjurken outlet gewoon in Nederland.

 

About feestje78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *